Gebruikersinstellingen wijzigen

control tower close up

Door onderstaande procedure uit te voeren kunnen (niet zo technische) gebruikersinstellingen gewijzigd worden. Op de ketel zit aan de linkerzijde onderaan een deurtje. Maak dit open (zie foto links). Dit is de Control tower. Waar dienen al die knopjes voor?

Op het display staat nu (als het goed is) "Good". Dit is de standaard situatie. Door vijf seconden lang op de "STEP" toets te drukken ga je over naar de (wat meer) technische sectie.

Op het display, rechts afgebeeld, verschijnt nu (in dit voorbeeld) "3 87". Om de twee seconden wordt dit omgewisseld met (bijvoorbeeld) "P 1.7".

De uitlezing "3 87" houdt in: de ketel verkeerd nu in toestand "3" (CV water wordt opgewarmd) en de aanvoer watertemperatuur (dus naar de radiatoren) is 87° C.

Wat je kan instellen:

Je kan gerust de keteluitlezing in deze technische stand laten staan. Als je toch weer terug wilt naar de normale "Good" stand dan moet je opnieuw vijf seconden lang op de "STEP" toets drukken.

home­ >atag >gebruikersinstellingen wijzigen

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is allen je te informeren.

ik heb het gelezen