Draagbare muziek en videospelers MP3-MP4, digital audio player (DAP) selecteren, evalueren, kiezen, kopen en problemen oplossen

Je wilt een nieuwe MP3/MP4 speler kopen?

Je bent op zoek naar een nieuwe speler en vraagt je af: waar moet ik op letten? Welke moet ik kiezen? Zijn er mensen met ervaringen die positief of negatief zijn? Hier tref je onze ervaringen aan die we hebben opgedaan bij het selecteren, kiezen van MP3 en MP4 spelers. Ook problemen, teleurstellingen en ervaringen van anderen (evaluaties / reviews) tref je hier aan. Wij hebben moeite gedaan om voor jou de zaak op een rijtje te zetten. Lees vooral:

Je hebt al een MP3/MP4 speler en je hebt een probleem?

  • Mijn speler wordt niet herkend door windows/mijn computer!
  • Waarom kan ik in explorer/verkenner niet mp3 bestanden/files verslepen naar mijn mp3/mp4 speler?.
  • De meest gestelde vragen over MP3/MP4 spelers.
  • Wat zijn ID-3 tag's?
  • Hoe kan ik liedjes van een cd overzetten op mijn mp3-mp4 speler (wat is een cd rippen)?

home­